EN

Neigalusis2

contact

sitemap

home

  • _
    _
  • Rugsėjo 1-oji
    Rugsėjo 1-oji
  • Pradžia
  • Konferencija „STEAM. Ugdome inovatorių kartą“

Priėmimas 2024 Daugiau informacijos rasitePriėmimas į mokyklą  PRIĖMIMAS Į MOKYKLĄ

Prašymai pradėti mokytis 2023-2024 m. m. Kauno miesto Savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose registruojami

  • elektroniniu būdu per savivaldybės internetinę svetainę https://imokykla.kaunas.lt  nuo kovo 15 d. iki gegužės 31 d.
  • tiesiai į mokyklą  – nuo kovo 15 d. iki  rugpjūčio 30 dienos.

Konferencija „STEAM. Ugdome inovatorių kartą“

Konferencija 2023 04

Rnginio akimirkos>>

2023 m. balandžio 13 d. Kauno Palemono gimnazijoje vyko respublikinė teorinė-praktinė konferencija „STEAM. Ugdome inovatorių kartą“, kurioje dalyvavo NŠA projekto „Kokybės krepšelis“ konsultantė A. Turskienė, įvairių dalykų mokytojai ir 6-IV klasių mokiniai. Plenariniame posėdyje pranešimus skaitė aukštųjų mokyklų atstovai (VDU Gamtos mokslų fakulteto dėstytojas dr. P. Ruzgys „Ar 5 raidės yra viskas, ką simbolizuoja STEAM mokymo metodas?“, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto pramonės inžinerijos ir robotikos katedros vedėjas V. Čapas Susikonstruok sėkmingą ateitį. Puiki galimybė – Inžinerija! Medicinos fakulteto Farmakotechnikos katedros vedėjas A. Galkontas, Medicinos fakulteto, Medicinos technologijų ir dietetikos katedros docentėdr. R. VolskienėSTEAM integracija KK MF vykdomose studijose: tyrinėjimai, eksperimentai ir atradimai) bei Kauno Palemono gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymuiJ. DavainienėSTEAM ugdymas. Iššūkis priimtas?.

 

Po pertraukos visi konferencijos dalyviai klausėsi mokytojų ir mokinių pranešimų grupėse. Džiugu, kad savo gerąja patirtimi, sėkmės aspektais, inovatyviomis idėjomis ir praktiniais pavyzdžiais organizuojant ir plėtojant STEAM ugdymą dalinosi ne tik gamtamokslinės pakraipos mokytojai, bet ir pradinių klasių, lietuvių kalbos ir literatūros, anglų kalbos, muzikos mokytojai bei mokiniai. Konferencijos dalyviai turėjo galimybę dalyvauti kūrybinėse-praktinėse dirbtuvėse: mokiniai STEAM laboratorijoje, vadovaujami „Edulando“, gamino anglies dioksidą, mokytojai galėjo pasirinkti darbą su 3D pieštukais arba atlikti bandymus tema „Pavasario žiedai“.

Apibendrindami konferencijos veiklą visi dalyviai džiaugėsi puikiais pranešimais, produktyvia ir turininga veikla. Tikimės, kad konferencija buvo svarus žingsnis populiarinant STEAM ugdymą pamokose ir popamokinėje veikloje.

Spausdinti El. paštas

KONTAKTAI


Kauno Palemono gimnazija-

biudžetinė įstaiga

 Adresas: Marių g. 37,
LT-52248 Kaunas,
tel.:(8~37)373625, 

El. paštas:
palemonovm@palemonas.kaunas.lm.lt

Įm. kodas 190137989
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre

Mokomoji kalba - lietuvių

PARTNERIAI


Vaizdo rezultatas pagal užklausą „kauno technologijos universitetas“ VDUKtk logo  KMAIK Logo 1tkc Vaizdo rezultatas pagal užklausą „lietuvos moksleivių sąjunga“  19visi partneriai>>